Da!

joi, octombrie 09, 2008

Pe romaneste, “Construirea echipei”.

De bine ce ne-am mutat, am executat si programul de “timbilding”, in localitatea Amsterdam - aceasta Venetie a nordului si totodata acest Stockholm al sudului.




In apararea noastra, a managementului, avem de spus ca nu am vizitat nici un club de canotaj si nu am inculcat nimanui nici un fel de valori ale agentiei. Singurul discurs tinut de conducere a fost “ne vedem la 5.15 in fata hotelului, sa plecam la aeroport”, cuvinte memorabile rostite de Mihai Cocea, care ne vor ramane pe veci gravate in suflet.





E adevarat, am executat totusi clasicul exercitiu de timbilding corporat “prinde colegul care cade”, insa colegii in Amsterdam tind sa cada din alte motive. Ghid, dar nu in muzee, ne-a fost celebrul Octavian, zis Mande, care tocmai fusese in saptamana precedenta in recunoastere, cu nastrusnica galerie a lui Dinamo, in drum spre Nijmegen.




Alminteri, o nota de 10 acordata Rafaelei, cu un spectaculos si tonic botez al aerului, cea mai ambetata din cele 4 ‘air-virgins’ ale agentiei.



Cireasa de pe toba a fost si prezenta ca special guest-star a lui Sasa, fost la Head, acum la Cap; genul de moment in care vrei sa canti “Inima de ce nu vrei sa-mbatranesti?” (Nu, nu se intoarce la noi.)

9 comentarii:

Anonim spunea...

very nice! hahahahaha

Anonim spunea...

ah, dar de ce trebuia sa va comparati cu cei care merg in cluburile de canotaj in team building? de ce nu va puteti bucura doar de ce vi s-a intamplat voua? uite asa reusiti in mod periodic sa aratati ca nu, nu sunteti mai buni. grigoar isi face PR cu niste oameni pe care si-i plateste pt asta, voi fa faceti PR din asta, cheap self-made version.
uof headvertising, ce-ati zice de un seminar de invatat valorile bun simtului? chiar ati putea fi cea mai tare agentie.ro

Anonim spunea...

ce mare lucru e de vazut in amsterdam sa-mi zica si mie cineva: nu tu muzeie, nu tu breathtaking scenery, nu cultura, nimic.
asa, ca lumea se duce la asmetrdam sa se relaxeze, adica sa fumeze droguri, mi se pare o cocalareala pe bani mai multi decit daca esti cocalar in 'gaia' sau 'fratelli'

Anonim spunea...

daca totusi vrei sa te duci, iti zicem noi unde au ascuns astia muzeele (indiciu: se cheama Piata Muzeelor)

Anonim spunea...

Nu le-au ascuns, trebuie doar sa gasesti iesirea din tunel...

Anonim spunea...

in general, daca ai creierul afumat de stupefiante e greu sa-ti gaseste si sexul, daramite muzee.

Anonim spunea...

De marinareala va arde voua, premiantilor? Am fost si eu in Amster. Dar unde n-am fost...

Anonim spunea...

Daca cineva are de facut un spot (sau un clip) cu soacre, as putea sa va achizitionez eu una? E in perfecta stare si extrem de credibila. Apropo, transmiteti-i lui Big Brother ca azi s-au decernat Nobelurile. Pentru niste merite. Culturale.

Anonim spunea...

Sunt zvonuri cum ca din iarna Sasa ar fi transferat
la Inter e adevarat?