Da!

vineri, octombrie 17, 2008

Gondry e o bomboana de regizor

Recunoastem ca ne-am uitat si noi ocazional la solutiile regizorale ale celebrului Michel cand am conceput un spot sau altul. Da' chiar asa?



Oricum, nu criticam si nu acuzam. Doar constatam ca unii inteleg din Gondry cat inteleg altii din Seinfeld.

6 comentarii:

Anonim spunea...

aha, tare.
si la fel de tare mi se pare radu jude copiind stangaci - bineinteles, cu aportul considerabil al agentiei - set design-ul din gondry ca sa ne vanda margarina pe piine.
multi impostori in industria asta, ce sa ceri.

Anonim spunea...

Nu e chiar aceeasi chestie.
Una-i sa te lasi inspirat de niste solutii scenografice si regizorale si alta sa copiezi cadre.

Anonim spunea...

eu am o idee de spot pentru iaurt:
un om mananca magneti si din cauza lor sterge toate casetel video din casa. dar, mancand iaurt, tranzitul intestinal bun il ajuta sa elimine magnetii si sa isi continue viata.
la sfarsit, dupa pack-shot, il vedem incepand sa refaca toate filmele de pe casete cu o camera video pentru amatori si cu ajutorul unui prieten negru.

Anonim spunea...

@celebru

ba e acelasi lucru urat mirositor. una e referinta in treatment, alta e cand "te lasi inspirat" (ce eufemism pentru rip-off) chiar si atunci cand filmezi. daca scoti gondry-ul din spot, ramai doar cu frectie de margarina pe paine. unde e vocea regizorala a lu jude? in "la science des reves".

Anonim spunea...

A studiat limba şi literatura engleză şi americană şi a lucrat o perioadă ca profesor, precum şi ca ziarist şi moderator la radio şi la televiziune.

Anonim spunea...

Mie mi s-a parut ca seamana cu videoclipul "come into my world" a lui Kylie :-)