Da!

vineri, iunie 01, 2007

Premiera dupa premiera

La numai doua zile dupa marea premiera UniCredit, avem ocazia sa va prezentam inca un spot proaspat cu mult inainte sa apara in calupurile publicitare.

De data asta este un spot la Jeep. Primul facut vreodata in Romania.

Intre timp clientul s-a hotarat sa mai faca niste modificari asa ca s-ar putea sa arate sau sa sune putin diferit cand il vedeti la TV.

Enjoy:

8 comentarii:

Eugen Suman spunea...

va deranjeaza daca-l preiau si eu pe blogul meu?

Anonim spunea...

huh? si voua va place?

cam neinspirati, toti Vlazii.

Alexandra spunea...

pentru eugen:

normal ca nu ne deranjaza.

Anonim spunea...

Huh? Mie mi se pare foarte tare!

Anonim spunea...

huh? asta pentru ca iti place sa perii oamenii. Ai putea spune ca am exagerat eu spunand ca e prost, sau ca nu e asa rau, sau ca e bunicel, poate chiar bun, dar "foarte tare" ma face sa ma indoiesc de gusturile tale.

Pe mine ma lasa rece. Nu e cel mai prost, insa sincer nu m-as mandri cu el.

Anonim spunea...

in primul rand, conceptul offroad car-salbaticiune e leitmotiv in campaniile de gen, imi amintesc cel putin o executie landrover in care o masina e eliberata dintr-o cusca ca si cum ar fi un leu. in al doilea rand, acea asociatie care recomanda produsul numai fictiva nu e, e un alt mod de denumire a marlaniei de care natura are atata nevoie. bad, bad.

Anonim spunea...

nice nice

Anonim spunea...

Sunt curios care o fi ideea din spatele creatiei... Ma rog, ca sa nu mai vorbim de educatia pe care o face clipul. Rau-rau. Dar daca asa vrea clientul :-) Da-l incolo de mediu si-asa chestia asta cu poluarea si cu ingalzirea globala sunt doar povesti de speriat poporul. Daca iti cumperi hardughia ce-ti mai pasa de ce e in jur :-)