Parizer
Pentru a veni in intampinarea stirii cum ca in Headvertising se traieste bine si se mananca sanatos, punem pe tapet ultima maiestrie culinara a Maestrului Bucatar.
La noi in agentia de creatie el se numeste pe scurt Golo.
Dupa ce si-a facut specializarea in Constanta, el a schimbat ziarul si botul de Dacie 1100, clasicele "tacamuri" ale parizerului Tomis, cu reviste glossy, boturi de Mertzan si roti de rezerva de Aston Martin. Si cum asta nu e destul, el a invatat necontenit sa comunice cu ceilalti Maestrii Bucatari si Faurari, ajungand astfel la desavarsire in rostirea formulei magice:
8 felii de parizer la mine fuge!
De-acum nu ne mai ramane decat sa va uram pofta buna si sa-i tinem pumnii lu' Golo sa nu ragaie ca e la intalnire cu clientul.
Un comentariu:
o ducet' superok. noi aici ne-am luat apa. e superperfect.
Trimiteți un comentariu