Da!

marți, decembrie 11, 2012

"Retrospective" & lucruri uitate


Suntem in a doua saptamana din decembrie, afara ninge de speriat deci avem context si background pentru porniri retrospective si "Recuperari 2012"; adica chestii pe care am omis sau uitat sa le punem pe blog in anul care a trecut. Incepem cu cele 3 favorite ale noastre dintre cele 7 spoturi Milli din campania "dintr-un milion de motive" filmata anul acesta. N-a fost chiar cea mai obisnuita promotie la lapte facuta pe la noi.

8 comentarii:

Anonim spunea...

cretul ala nu seamana cu un tata de familie decat in scenariile voastre

Anonim spunea...

din cauza ca e cret?

Anonim spunea...

din cauza ca ii lipseste look-ul paternal
asta pare un ghertoi care umbla cu geanta intr-o parte

Mande spunea...

si doar se stie ca ghertoii cu geanta intr-o parte sunt sterili. nu-i asa, anonim mutilat de getty?

tatal de albine spunea...

avem noi un art-director care are vreo 4 copii. i do not shit you. vrei sa-l vezi cum arata? (in general se da pe trotineta prin agentie, extrem de ne-patern)

gologan are copil. vrei sa-l vezi cum arata? mircea staiculescu are copil, stii cum arata? soimulescu are copil, ai habar cum arata? si atunci cum pana mea poti scrie prostii din astea? trebuia sa-l pieptanam cu carare pe o parte si sa ii lipim gusa sub barbie, ca sa intre in cliseul tau?

altfel, ma bucur ca "tatal" nostru nu arata ca "tatal" lui Flanco, din indoor-ul de la metrou Unirii care mi-a futut jumatate din anul in curs cand trebuia sa schimb din PU1 in PU2. si nici "mama" Flanco nu-i mai prejos, dimpotriva. amandoi grasuti si cu gusa, cum ti-ar placea tie, anonime.

Anonim spunea...

vad ca va obsedeaza securistic obsesia anonimitatii. e unul din avantajele internetului, asa ca drop it, n-o sa-ti prezint acum buletinul meu, ca nu esti altex.

acum inteleg cum ati facut castingul pt tata - v-ati uitat la toti tatii de la voi din firma si ati facut un mix din ei. ati creionat astfel portretul unui tata creativ, rabdator cu copiii, le citeste povesti seara inainte de culcare si se joaca impreuna pe ipad.

tatal vostru nu are nici restante la intretinere, nici nu isi toceste talpile prin metrou pe un salariu de cercetator la institutul de statistica. el isi permite sa fie sugubat si sa isi hraneasca odrasla cu milli, pt ca nu are prea mult timp la dispozitie, jobul il tine ocupat, plus ca diseara mai e si party la ota. lasa, poate vine acasa si cu o ciorbita la pachet, sa-i dea lu'ala micu dupa ce se satura de iaurtel

Anonim spunea...

@mande - ultrasel de cartier, sezi bland, nu suntem la net cafe aici

Mande spunea...

hahahahanonim, vezi ca te-am reperat. al meu esti!