Da!

marți, decembrie 04, 2012

Alb-negru, gen "hibernal"


Ati vazut la meteo ce-o sa fie afara; deci dati drumul la centrala termica, apoi dati fuga si luati-va un Monopoly - pentru lungile nopti de decembrie & ianuarie, cand conversatia lancezeste dupa ce toata lumea a epuizat bancurile (dar e jenata sa le zica si pe alea cu pedofili). Mai jos, niste exemple din banneriada Hasbro care tocmai se abate asupra publicului-tinta de pe internet.



9 comentarii:

cap de os spunea...

parca intra o vigula in al doilea copy?

Anonim spunea...

e monopoly, nu e scrabble.

Anonim spunea...

asta e pt monopoly? dezamagitor, credeam ca e ceva campanie de avertizare asupra cancerului la prostata. grafica asta, interesanta on its own, buna pt bloguri, cred ca nu se pupa deloc cu un joc adresat celor intre 8 si 88 de ani.

managementul necrizat spunea...

@ cap de os: daca fac despartire in randuri si centrez totul ma tem ca e absolut inutila introducerea unei virgule - ochiul si creierul a despartit deja totul. insa intra sigur un "r" in comment-ul tau, mai precis in cuvantul "virgula".

managementul necrizat spunea...

@ anonim 2:
ok, facem asa - vedem o fetita de 8 anisori care joaca monopoly millionaire cu un domn in varsta de 88 ani; un ghiuj, cu alte cuvinte.

fetita agita manuta ca sa dea cu zarul; in acelasi timp cu ea, mana batranului (care in tot acest rastimp s-a uitat pofticios la copilita) face o miscare similara cu cea a fetitei, dar in alta parte. bluram, ca sa nu ne umfle CNA-ul. e mai bine asa?

(si uite ca tot n-am scapat de bancurile cu pedofili)

Anonim spunea...

nu, e varza si ideea asta, buna pentru 'dacii si romanii'. niste idei bune nu ai? ps: este ca in perioada lui ceausescu nu aveai acces la monopoly? ai fi inteles atunci de ce jocul asta trebuie tratat mai light, mai homey, dar smart in acelasi timp. voi o ardeti pointilinist si monocrom, la limita dintre op-art si lenticulare cu femei care fac cu ochiul sau se dezbraca. dezamagitor, like i said.

managementul necrizat spunea...

dar tu "aveai acces"? era cu intrare? te controlau de IQ la usa in templul Monopoly-ului?
si eu care credeam ca era destul sa posezi un joc. ok, tu il aveai, multi dintre noi nu il aveau. e oare meritul tau personal ca aveai o ruda "afara"? te face asta superior?

in alta ordine de idei, e putintel ridicol sa ai genul asta de abordare etern superioara dar sa scrii "pointilinist" in loc de "pointilist".
si inca o data ma conving ca problema cea mai mare a intelighentiei romanesti este semidoctismul.

Anonim spunea...

problema ta e rezistenta opaca la critica. incerci sa aperi niste ad-uri prapadite justificind ca nici eu nu am pus virgula intre subiect si predicat.
nu imi cauta tu acum neghina dintre rinduri, ca scriu ca pe internet, fara sa imi pese de ortografie. daca voiam sa fiu hiper corect scriam 'poantilist', asa cum s-a incetatenit termenu in romana, in fine. problema acestor executii pt monopoly - cred eu - e ca ati ratat tinta si ati facut ceva prea nisat dpdv artistic pentru un joc atit de popular. am amintit de faptul ca il jucam inainte de 89 tocmai pt ca, daca jucai asta atunci, si nu "turism" sau nici "privatizarea" in anii de dupa 89, aveai acces la un joc cu o prezentare grafica superioara, cu reguli interesante, care iti promitea sa te faca bogat in dolari. un fel de joc premium, all bling & glitter. voi ati facut un ambalaj pentru un joc de categoria "who dunnit", daca ti-e familiara categoria

cap de os spunea...

dupa 4 ore, in cabana toti au devenit milionari.

<>

dupa 4 ore in cabana, toti au devenit milionari.

despre art, numai de bine. soimuletzu?!