Da!

joi, noiembrie 01, 2012

"O stiti pe aia cu iepurele, ursul si robotul?"

Iepurele e cretinut, ursul e un moralist sufletist bine-intentionat iar robotul e un realist-utilitarist de tabla (dar numai daca ii aprinde cineva beculetele la timp)

Papusile au fost manevrate de 6 papusari, 5 sub "scena" supra-inaltata exact in acest scop, si unul imbracat in "green screen" deasupra.
La pack-shot am avut cea mai mare concentatie de "picioare pe metru patrat" din istoria recenta a publicitatii romanesti.
Iepurele a rupt inimile tuturor, a distrat clientul in timpii morti ai shoot-ului de 12 ore si e agentat in prezent de SC Headvertising SRL; e deschis la oferte pentru nunti, seriale, defilari de moda si videoclip-uri muzicale. E deschis la orice propunere de colaborare cata vreme implica morcovi suflati cu aur 24K si pungi mari de plastic pline cu teancuri groase de euro prinsi cu "elastec".

6 comentarii:

Anonim spunea...

o ardeti ikea, playing with my friends?

serban spunea...

aoleo, ala a aparut acusica-sha, si noi la asta ne chinuim de multe luni de zile. altfel spus, daca e sa o ardem cumva, o ardem Muppets, o chestie cu care am crescut in anii '70 (probabil ca tu nu, dar nu e o crima)
In plus, "playing with my friends" e joaca de copii, ca sa zic asa - papusile lui IKEA sunt oameni imbracati in costume, nu 'puppets'; cum incercau mai multe case de productie sa ne convinga sa il facem, ca sa se scoata ele mai usor. Noi insa n-am vrut sa umplem platoul cu mascote de meci, l-am vrut neaparat cu "puppets", ceea ce creeaza mari probleme - daca imi dai o bere iti zic si care anume)

Clientul preferat din vacanta spunea...

Serban, nu da din casa.

Anonim spunea...

e, ca playing with my friends sa apara acum, iti dai seama ca si ei il au in the works de ceva timp. nu l-au conceput ieri si l-au filmat azi. basca dougal wilson face filmulete cu papusi de ceva vreme (fie ele puppets, ca in life in techincolour 2, pt coldplay; sau ca in promo-ul pt sky arts; coca cola, la fel), fie mascote, ca in asta ikea.

dar nu stiu care sint marile probleme in a lucra cu papusi: in afara de o croma, wire removal, key-ing, care e problema cea mare? nu cred ca e mai scump sa lucrezi cu puppetry decit cu oameni=mascota, sa stii, nu stiu ce va zic voo casele de productie romanesti

serban spunea...

a. ca playing with my friends sa apara acum la noi ar trebui ca probabil sa se schimbe tot managementul local al lui IKEA.

b. dougal wilson e un mare, mare meserias, dar coldplay-ul ala e cam mneah. vorba aia, parc-ar fi o reclama.

c. cea mai mare problema cu lucratul cu papusi e facutul papusilor. deci nu e de bani, e de skills. ar fi si de bani, daca ai decide sa le faci afara si sa le aduci cu tot cu manuitori de afara. ha-ha, gandeste-te numai hotelul cat ar fi. si aia ar fi cea mai mica cheltuiala. mai mult, cum am zis, doar cu o bere in fatza.

d. clientule preferat din vacanta, that's as far as i go cu "anonimi"; si fara bere.

Anonim spunea...

da, e scumpi strainii. ca sa-i iei pe jonny sabagh si will harper, cred ca iti consumi deja jumate din bugetul ing. dar si sa ajungi sa lucrezi cu smart film, inseamna ca voi, in pofida placutei de p usa, cum ca vreti sa fiti hip si 2012 si buni si cool, ajungeti sa lucrati tot cu firmulite care au un singur avantaj - sint ieftine. iar caprarescu a filmat making of-ul, pe un sony vhs. montat probabil in exclusivistele studiouri bro visual & sound design, v-am spaaaaaart. 'ai de pula mea. ps: bugetul nu pare sa fi depasit 5-7k, maxim maxim