Da!

marți, noiembrie 20, 2012

"Corect, am incercat!"…


…cum ar fi zis Roli Szattler ("art" la noi, circa 2000). Adica n-am luat ING Bank; dar deja probabil ca stiati asta. Acum mai ramane sa intre in scena micul nostru inger pazitor - cel care de obicei ne dovedeste (in timp) ca aproape ori de cate ori nu insfacam curcanul tot raul e spre bine de fapt. 

5 comentarii:

Anonim spunea...

sau, poate, uneori doar pierdeti si atat. la cate torturi v-ati facut cu ing si cat i-ati pupat in pula pe aici pe blog, ma asteptam sa va dea mai multe oase de ros

managementul necrizat spunea...

Blandule anonim cu viers dulce, te inseli - am pupat alta pula pe blog; noi ne faceam torturi cu ING Asigurari, dar pitchul pe care nu l-am luat a fost la ING Bank, cont pe care nu l-am avut niciodata.

Stim ca o sa iti vina greu sa crezi, dar cele 2 companii chiar nu au nimic in comun (de multi ani de zile) in afara logo-ului (mostenit de ambele din vremurile demult apuse cand erau parti ale aceleiasi companii)

In aceeasi linie, ne vedem siliti sa subliniem ca nu tinem cu Manchester City - care e o alta echipa decat Manchester United, care ne e mult mai simpatica. Si ca preferam Borussia Dortmund lui Borussia Monchengladbach; mai mult, avertizam publicul ca formatia Phoenix din Franta nu are nicio legatura cu Phoenix-ul romanesc.

ti-as mai scrie, dar ma grabesc sa mai pup putin pula unor clienti, in scopul obtinerii de foloase materiale. ceea ce-ti doresc si tie.


Anonim spunea...

poate vrei sa zici ca tii cu echipa de handbal a borussiei dortmund, in dauna celei de fotbal, intrucit ambele provin din acelasi club. doar asa functioneaza comparatia - in cazul vostru, ing asigurari, parte din ing bank.

ps: nu toti o sugem for a living, unii ne cistigam piinea cea amara cu demnitate, deci fara supt

managementul necrizat spunea...

nu, anonim capos si curajos, ING Asigurari chiar nu e parte din ING Bank. deloc nu mai e parte. si mult succes la demnitate.
(chiar, lucrezi cumva la Wieden+Kennedy? ah, nu, chiar si ei au supt multa pula de la Nokia, de-au ajuns acum sa faca light entertainment pentru Tesco...hmmm... oare unde lucrezi tu in publicitate asa de demn?...)

Anonim spunea...

lucrez pt publicitate, in dept in care nu sug pula publicitarilor, desi confratii mei o fac. atat la tara romaneaxca, cat si peste otare, mai international ca inna.

sint sigur ca stii mai bine ca mine diferenta dintre bank si life insurance, insa eu tot ING vad in titulatura ambelor. ceea ce inseamna ca fac tot parte din echipa FCM ING. converse fac atat shuz, cat si boots, nu?