Da!

luni, martie 21, 2011

Totul are un capat…

…numai carnatul doua, cum ar zice poporul german. Cum din pacate Scoala ADCRO nu e carnat, iata-o ajunsa la final – unul fericit vis a vis de conexiunile agentiei cu personajele implicate. Pe scurt, din Top Ten-ul final nu au lipsit 2 fete din grupa care a fost la Headvertising (Iulia Stoica si Andra Magda) si nici cei 2 ex-interni care dadusera la scoala.


Mai mult, unul din interni, Laura Dragomir, a fost unsa “No.1 Across the Nation”, ceea ce dovedeste ca loviturile scurte, repetate, cu briefuri mici si rele de la UniCredit (si cu deadline de azi pe maine dimineata, evident) sunt extrem de folositoare si foarte “character-building”; cum ar zice Legiunea Straina, “instructie grea, razboi usor”, ca si in cazul celuilalt pre-mucenic, e vorba de dl. Badiu, si el dand bine de tot in Top10.


Dar lucrurile nu se opresc aici, pentru ca - roata la roata cu Laura in ultimul viraj - a iesit No.2 Across the Nation eleva Alexandra Buligescu, adica “clientul ING” si totodata poate primul caz care dovedeste ca intr-adevar poti invata si din greselile altora, recte, ale agentiei noastre.



O figura familiara pe acest blog (mai ales in posturile despre filmari pentru ING) Alexandra pare totusi genul de om care n-o sa ne corecteze mai abitir copy-urile acum, cand nu doar ca poate, dar are si hartii doveditoare in sensul asta.



Cu ocazia ocaziei a aparut si al treilea “lost intern”, e vorba de Mme. Pantus, care a propasit si dansa intre timp - acum activeaza cu zor si zel la IQAds. Prilej deci de un get-together alcoolic festiv.

Un comentariu:

Rodica spunea...

And what a fine get-together it was!