Da!

marți, ianuarie 25, 2011

Return on investment

Pana la masuratorile de piata, cand se va stii cum a prins TLC-ul, noi se pare ca ne-am cam facut treaba. Un tort de la echipa coordonatoare pentru echipa implementatoare, atesta incheierea primei runde.



La feliere, un coleg de la serviciu creatie remarca: "Uite, ba, sa vada si clientul cum e cand ii tai copy-ul".


In rest, The Blog Lord is Back. Deci asteptati-va la post-uri incitante, texte vitriolante, observatii pertinente si fel de fel de ineptii. De miine. Sau mai bine de luni, ca are un pitch baban pe cap.

9 comentarii:

ministerul graficii si dezvoltarii spunea...

a inceput razboiul torturilor, cu ING-ul? asta de la TLC are un layout mai clean si mai precis. un plus pe design cofetaresc pentru ei, deci.

loredana 'lore' ipsum spunea...

clientul asta al vostru are si creatie inhouse sau v-ati facut singuri tortul? :) ati primit brief de tort?

cireasa pe coliva spunea...

lasati ce zice lore, eu vreau sa stiu cine este colegul de la creatie care a scos duma cu copyu'. mie imi suna rau a Vlad, are cum?

un cititor spunea...

poate bagam si noi un tort al cititorilor.

managementul crizat spunea...

@cireasa

n-are cum sa fie vlad, ai scapat niste posturi de prin vara care se refereau la "grandioasa departura" a d.lui lazar intr-o cariera mai apropiata de formatia original(r)a a dansului. (desi poate ca ceva-ceva stii tu bine: intre timp a mai bagat guest vocals la 2 proiecte cu noi)

grupul cofetareselor de la ING spunea...

torturile noastre erau mai smechere, dar n-ati recunoaste in veci!

Anonim spunea...

Sper ca niciodata nu "se va stii cum a prins TLC-ul". Cel mult ca se va sti. Asta e altceva, pentru ca e corect.

managementul crizat spunea...

@anonim:

da, bre, ai dreptate, ne scapa deshtele in pozitii extrem de compromitatoare pentru agentie, dar parca mai era o greseala in text, ca stiu ca ma tinusem sa-l corectez dupa postare dar am uitat, batu-m-ar vina.

Apatrid spunea...

Ar mai fi - la o privire fugara - inca doua, da' mai mici. Aia era cea mai flagranta, cu atat mai mult cu cat stiu ca stiti cum e cu limba noastra.