Da!

marți, septembrie 21, 2010

Si, evident, numai ieri n-a fost alaltaieri.



Pana si omul din propria ei echipa (cel care a impins-o pe Madalina in apa cu pianul) a trebuit sa dea cu subsemnatul, deci va puteti inchipui genul de activitati si de "tonus mental" de ieri din agentie. Din fericire, totul e bine cand se termina cu bine. Avand in vedere ca am fost organizatori, e mai putin convingator sa scriem tot noi despre ce s-a intamplat duminica la eveniment - asa ca mai bine ii lasam pe altii sa povesteasca, fara parti-pris-uri.

3 comentarii:

Dragos Voicu spunea...

umanitatea a progresat datorita unora care au sarit cu pianul. mi-ar parea sincer rau doar daca fata care a facut saltul in cauza ar incepe sa regrete. si-ar goli de sens propriul gest, desi ar face pe plac celor 99,9% dintre noi, cei care n-am sari in veci cu pianul.
Adica noua, celor care nu au curajul sa-si inceapa propria afacere, spre exemplu. Care ating stadiul maxim de realizare sociala inscriind hattrickul masina-casa-copil. Care se poarta zi de zi la fel dar, culmea!, asteapta sa se intample ceva care sa schimbe totul.

Anonim spunea...

Dupa logica ta orice om care sare in cap, FARA vreun motiv anume - e un tip care ajuta la progresul umanitatii.

E adevarat ca intre prostie si genialitate e o granita foarte fina. In cazul asta, insa, toata situatia era destul de previzibil si evident inclinata spre prima.

Intr-un final, orice act riscant care devine eroic are o cauza. Daca n-are, e mai degraba prostie. In "99,9%" din cazuri.

Dar desigur avem nevoie si de asa ceva.
Daca toti oamenii ar gandi, unde s-ar ajunge?

gepetto spunea...

nu e nici progres si nici prostie. e joaca. dar e importanta si asta. mai ales in ziua de azi, mai ales in romania, o tara trista (si din ce in ce mai lipsita de umor, in ciuda celebrei butade). si, evident, din ce in ce mai lipsita de joaca.