Da!

vineri, septembrie 17, 2010

“Numai maine nu-i poimaine!”

Duminica, se intampla in cele din urma, Red Bull Flug Tag. Mancarea celor implicati din agentie se impute in frigider si trebuie aruncata; asta pentru ca bietii oameni nici n-au mai avut timp sa manance in ultima vreme, ocupati cu chestii cum ar fi de pilda invechirea unor cuie – no shit! (asta pentru media box-ul continand nu doar o cutie de RB ci si o pseudo-istorie a zborului cu relicvariul aferent)



Ar mai fi si “radarul / radiografia” (adica invitatia la event pentru gentili ospiti mai tzitziritzi)…


…”lista pentru pariuri” (cea impartita prin oras de student brand managerii lui Red Bull)…


…epica brosura de prezentare a echipajelor participante precum si toate materialele pentru partipanti, tiparite pe un fel de hartie de plastic, ca sa nu se distruga in apa daca oamenii le uita in buzunare inainte de salt.



PS: inca o data multumiri lui DJ Vaasile pentru extragerea din fecale de care am beneficiat; asta in ceea ce priveste gasirea pentru soundtrack a unui cantec romanesc care sa aiba cuvantul “zbor” in versuri si sa fie si suficient de post-modern pentru gustul "supervizorilor" din Germania.

Solutia – acum evidenta – gasita la a 28-a incercare, a fost “Iubire, da-mi aripi sa zbor!” o mica bijuterie semnata Marina Florea. Cum, nu stiti cine e Marina Florea? My, how time flies, check this out:

7 comentarii:

skin spunea...

Oh, simt lipsa unei relatari de la flug tag. Busy busy, sau nu s-a dovedit suficient de ”interesant”, poate chiar ”dimpotriva”

Anonim spunea...

accidentul cu pianul a tras evenimentul sub linia normalului. daca mai si ramane paralizata fata aia, nu-i mai vad editiile viitoare.

tolo spunea...

http://www.tolo.ro/2010/09/20/intrebari-pentru-red-bull/

nu de alta, dar prea ati comunicat evenimentul asta in draci

Anonim spunea...

Tolo, vezi-ti de obsesiile tale de zi cu zi. On this one you kinda beat the fields.

1x2 spunea...

adica, tolo, glorifica in editoriale blaturile pe fata spunand, pe rand, ca U Cluj sau Urziceni au produs surpriza.

managementul crizat spunea...

@skin

crede-ne ca ieri am uitat complet ca exista o chestie care se cheama "blog". nostra culpa. deci raspunsul la intrebarea ta este "busy, busy", dar iti dorim sa nu fii niciodata busy in felul si in sensul in care am fost noi ieri.

serban alexandrescu spunea...

Tolo, nu vad care e problema ca l-am comunicat prea mult. E normal sa faci asta cand evenimentul nu mai e o 'trufanda' care se vinde singura ci e deja la III-a editie si vrei sa "keep'em coming".

Iar jubilarea ta e un picut ciudata - eu de pilda nu-mi doresc sa ii explodeze unuia mobilul in mana sau sa isi prepare o mama un biberon cu detergent doar pentru ca alde P&G sau Vodafone hyper-cheltuie pe publicitate.