Da!

marți, ianuarie 20, 2009

Avem un nou director de creatie. Precum si o noua directoare de client service.

Adica Cornel Gologan si Ramona Urdea au fost inscaunati oficial. La vremuri noi, oameni mai fresh, care sa-l invete pe caine noi trucuri. Oameni care sunt mai putin anchilozati la cap sau mai putin obsedati de amintirea unor vremuri care s-au dus si nu se mai intorc – adica minunatii ani ‘90 (si Golo si Ramona au venit la Head in 2002). Ambii “din interior”, si nu importati, pentru ca lumea ii stie de onesti, foarte muncitori si ne-politicieni – “instant cred” deci. In plus, dubla numire este garantia unei perpetue paci intre creatie si “project management” (cum ii spunem noi asa-zisului “client service”, denumire care noua ne suna periculos de aproape de ‘room service’). Doamne-ajuta & bafta lor.


6 comentarii:

Corina Bordeianu spunea...

foarte faine fotografiile de prezentare ale colegilor.

Anonim spunea...

Felicitari! Miss you guys :)
Georgiana

Anonim spunea...

aia cu anii 90 ce inseamna? ceva cu alexandrescu? el mai e stapan la headz sau a renuntat?

Anonim spunea...

Cum naiba sa renunt la Head? Doar ca m-am cam jucat cu dept-ul de creatie in aproape toate felurile in care am stiut si era deci vremea sa-l las pe altul, care inevitabil va avea alte idei despre cum se manuie asa ceva. Bashca ca in toate cartile scrie ceva de genul "leadership means instigating change, samd, etc"
Pai "change" real nu prea se poate fara sa pasezi volanul unui nene cu alte idei decat ale tale. Deci, pe scurt, nici n-am vandut, nici nu fac scuba in Marea Sulawesi. Mai precis, sunt tot in Calea Rahovei, la un dulap distanta de Gologan. Doar ca o sa am alte "insarcinari".

serban alexandrescu

Anonim spunea...

a, ne-am linistit. ne pacalise tonul usor agresif.

Anonim spunea...

Felicitari Golo.
Am sa-ti fac cadou un mileu nou, cu prima ocazie cand ne-om vedea.
La job nou, mileu nou.

C.