Da!

marți, noiembrie 11, 2008

Pact cu diavolul?

Declaratie pentru Mediafax:

“…masorii respectivi au constatat la un moment dat ca lucreaza pentru 2 agentii si au crezut ca mai pot sa-si extinda clientii din publicitate. Cum eu am esuat in tentativa mea de a le pune vorbe bune in stanga si-n dreapta, m-am simtit vag vinovat ca nu i-am putut ajuta si am marsat la ideea lui Bogdan de a-i promova mai "profesional", cata vreme treaba nu se transforma intr-o "festivaliera".

El voia sa faca o campanie strict pe internet si am agreat ca n-ar fi o idee prea rea, pentru un direct mail electronic catre agentiile de publicitate. Insa dupa shoot am asteptat zadarnic sa mi se "reproseze" de catre amici pactul cu diavolul. Semn ca n-a vazut nimeni nimic. Au vazut insa, brusc, dupa ultima serie de crosee de opinii si ma intreb de ce a trebuit sa asteptam asta ca sa dam drumul la o campanie facuta prin primavara, daca nu ma insel prea tare. Dar vorba aia, mai bine mai tarziu, decat niciodata.”

In alta ordine de idei, ma ofer voluntar si pentru o campanie la tranchilizante pentru animale, in care sa apar alaturi de dl. Arsenoaie, si pentru una care sa promoveze gaze paralizante, in care sa apar alaturi de Ion Iliescu.

Serban


4 comentarii:

Anonim spunea...

astia doi din poza par prieteni de o viata. probabil ca de aia nu s a prins nimeni pan' acu.

Anonim spunea...

Serbane, credeam ca respectul pe care ti-l port de ani de zile are pe undeva o vaga doza de reciprocitate. Poate-mi zici si mie din ce te-ai luat si carui fapt datorez onoarea unei companii atat de selecte. Multam.

Anonim spunea...

Buei acestia de pe Rahova, Arsenoaie&Matasel&Alexandrescu SRL o sa sune ca dracu.

Anonim spunea...

pulover de revolutie. numai la noi!