Da!

marți, mai 13, 2008

Iahtul lui Alexandrescu


Da, ati citit bine, Alexandrescu are un iaht, acesta din imagine. Numai ca nu Serban Alexandrescu / Headvertising, ci Bogdan Alexandrescu / Notorious, si nu e in “marina lui Copos” ci e in Bulgaria. Spre deosebire de loser-ul nostru de CD, Bogdan a decis sa impinga publicitatea un picut mai incolo si sa se destresseze, pentru ca o viata are omul.

Contra unei sume modice (mai putin decat un Merz dotat), si-a luat o “barca” din Suedia, facuta in anii ’50, una din ultimele construita “classic” din lume. A luat-o de la o scoala de handicapati care a avut iluzia ca ii poate invata sailing pe micii ei elevi cucu. Dar, vazand probabil ca e o idée proasta sa ii scoti pe mare, a scos-o la vanzare la pretul la care o luase initial.

Refitted la Varna, "Aldebaran" e acum in nou-nouta marina din Balcic, unde nu doar ca te costa mult mai putin sa ti-o tii decat la Copos, dar chiar ai loc sa o scoti fara sa ti-o pocnesti de 4 ori la dus si de inca 4 ori la intors. Deci: de ce sa-ti iei “vapor” in care sa stai la stop daca poti sa-ti iei barca cu care chiar poti sa mergi?

Un comentariu:

Anonim spunea...

a furat si astade a spart