Da!

luni, martie 31, 2008

V-am ars la buzunar!

Intre Valentine'sDay, Dragobete, 1+8 Martie si Sfintele Pasti, am mai strecurat un motiv de cheltuit bani spre fericirea iubitelor, iubitilor, mamelor si sufletului.

Oamenii de marketing l-au acronimat instant in SMPP(esempipi) dar cei cu credinta intru Domnul ii spun lung si corect: Sfantul si Marele Post al Pastilor.

Oamenii de la creatie s-au ferit de executii neortodoxe in timp ce sacalii de la Rocknroll au mirosit un nou motiv de "facem si noi un ban azi?" si au contactat niste milogi de prin Ghencea - Cimitir, au pus afise la scarile blocului si acum asteapta un transport de scutere second-hand de la o pizzerie falimentara spre a le fi incredintate ca transport netranspiratoriu preotilor grasi.

A mai circulat o idee, Miruna parca zicea, sa cumparam si un TelVerde, sa fie mai unsa comunicarea enorias-sfant parinte. Doar ca Ion Dinca, preotul de sector, a refuzat! A inclus un ecuatie o noua problema: "-Fiilor, dar mie cine imi incarca cartelele de telefon daca nu ma suna nimeni? Sa lasam enoriasii sa ne ajute, ca mai am si eu bip-uri de dat." Ma rog, faca-se voia lui, voia lui - a domului Ion Dinca!

Cand sa dam materialele in productie, sanchi! Nu mai mergea imprimanta din cauza de lipsa de magenta. Am fi dat-o la tipar si in CYK doar ca ne-a luminat unul dintre actionari:

- Cine a scris copy-ul?
- Eu, ca Gologan e in concediu.
- Si nu a vazut nimeni ca se suprapune orarul cu al alora de la Repartitoare?
- Nu stiam, eu stau la casa cu soba.
- Bun, asa se scuza; schimba-l intre 4 si 7, prindem si fanele Inima de Tigan acasa si se intorc si corporatistii intre timp.
- Ma scuzati, nu se mai repeta.
- Pai asa!

Si asa a si ramas, cum putea vedea si voi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

bun!

Anonim spunea...

De ce nu are si numar de Oamge? Nu-l mai sun. :))

Anonim spunea...

eu nu inteleg
cum e preotul sectorului?
eu nu am deschis usa ultimele dati cand a venit cu botezul ca ma deranjeaza permanenta fuga...nu inteleg nimica. Mai bine fac sfestanie in casa si stiu ca ma simt bine.
stiu ca pr.Ion Dinca are har si e minunat ca preot.