Da!

luni, martie 31, 2008

Bustul rotilor de tren.



Cinste graficianului, cu mustata probabil, care in 2008 - la el in Austria - dupa un mélange si inainte de o pereche de wursti, a desenat-o pe aceasta Simona Sensual a graficii feroviare europene. Vizionabila in rapidul de Viena. Referinte? Caricaturile din Playboy-urile dintre anii ’73 si ’76, cele imprumutate de parintii nostri de la parintii altora - invariabil in pungi netransparente si dosite pe dupa biblioteci.



Ce vremuri! Seminee, un hazy glow “legendar” in poze, barbati cu favoriti si col-roule, reclame la masini cu muchii, interviuri lungi cu scriitori, editorialisti cu doctorate si multe si multe doamne pe care conceptul de “inghinal” le-ar fi oripilat cu siguranta. Deci nici o legatura cu actualul produs al trustului Pro, plin de fete facute dintr-un plastic foarte asemanator cu cel al Bic-urilor de unica folosinta.




Si, pour la bonne bouche, din colectia personala, un interview cu dl. Tiriac, dar e mult mai recent, dintr-un Playboy nemtesc din 1987 - Europe deja scoteau “The Final Countdown”.

Un comentariu:

Anonim spunea...

dragutz :) Atata ca Playboy-ul de la chioscurile noastre nu mai e de mult la Pro :)