Da!

miercuri, februarie 27, 2008

Cam asa isi inchipuie foarte multi ca arata cineva de la creatie



Vad niste oameni interesanti, care spun lucruri destepte, au mult umor si o viziune foarte personala asupra lumii. Daca le dai un scaun sa stea jos, stau turceste, daca ii intrebi ce filme le plac, iti insiruie rapid 5 nume de regizori etiopeni de care nu ai sa mai auzi niciodata. Sunt in dezacord cu gusturile celor din jur, dezaproba orice e de serie, cumpara mac-uri in loc de pc-uri, si stramba din nas la ideea ta daca nu esti “de specialitate”. Iti lasa senzatia ca lucrurile nu sunt niciodata simple. Ca e nevoie de mult har si pricepere ca sa fii in stare sa spui si tu ceva pe cat de destept poate s-o faca un creativ.
Neintelesi, cu capul greu de ganduri, creativii mai sunt si niste indivizi cu orgolii cat casa, care nu renunta la ideile lor si sunt convinsi ca ideile lor sunt intotdeauna cele mai bune. De asemenea, se stie, creativii sunt atenti la detalii. Ciorapii, de exemplu, pot fi cumparati de pe net, de pe un site obscur, pe care l-au gasit via boing-boing sau trend-hunter. Ce nu este inca suficient de evident pentru foarte multa lume, e posibilitatea ca tot ambalajul asta sa ascunda un mare dobitoc. Un cap sec, o persoana suficienta, un detergent de vase.
Noua nu ne place deloc specia asta, si de cate ori Gologan nu mai are ciorapi curati si ajunge sa poarte perechea asta “altfel”, ne rugam ca lucrurile sa se intoarca la normal, la o pereche de “trei la zece mii”, la 1% bumbac cu 99% nylon. Ca numai de o minte creativa, o personalitate flamboianta si un caracter aparte, nu are nevoie publicitatea acum.

5 comentarii:

Anonim spunea...

o intrebare: sta mult la toaleta?

Anonim spunea...

hahahaha, asta e de departe insemnarea voastra cea mai cu miez. am s-o mai citesc o data si apoi ma duc sa-mi fac ordine prin sifonier. nu se mai poate asa, cu toti ciorapii astia obscuri :)

deci... bravo!

Anonim spunea...

gologane, eu te stimez si te admir.
baga ciorapi fosforescenti si chiloti in trei culori - de preferat rosu, galben si albastru, dar nu in ordinea asta. Si un parizer din colt.

chilli liber spunea...

foarte tare :))
partea ciudata e ca sunt cativa creativi pe piata care arata asa si care fac si ceva treaba buna.

Anonim spunea...

fanii lui gologan protesteaza