Da!

joi, februarie 14, 2013

Prof. Dr. Doc. Gologan


Gologan a predat pentru prima oara la Scoala ADCRO. Cum de felul lui a fost “om de radio” la origine (adica inainte de Head si inainte de Playboy), notoriul constantean s-a dat in stamba cu ocazia seminarului de Radio. Pentru a capta bunavointa elevilor si a le smulge o evaluare buna, le-a dat chiar si actibilde la sfarsit (cum ar fi cel de mai jos). 




De functionat, a functionat: post-factum s-a trezit chiar si cu fan-mail. Iar Serban sustine ca la tutorat grupa lui s-a miscat cu neasteptat talent pe brieful de radio.

5 comentarii:

daiana spunea...

Golo iz za best.

Anonim spunea...

Frumos gest, dar: acelea sunt abtibilduri.

colectionarul de shibebilduri spunea...

da, ai dreptate, sunt "abziebild-uri" din germana, stim. dar, dupa cum poate ai remarcat, ne luam niste libertati in scrisul de pe blog - adica daca tot nu-l tinem in engleza, macar sa ne porcaim cum vrem in limba lui Creanga, Sadoveanu si Bahoi. deci, daca toti copchiii le ziceau "actibilde", am crezut ca e voie sa scriem si noi macar o data la fel.

Anonim spunea...

unde putem gasi inregistrarea emisiunii?

un grup de admiratori de o singur persoana, din provincie si aia.

headz spunea...

n-a fost emisiune, a fost o prezentare in fata studentilor, intr-o camera de la etajul trei al cladirii fara lift functional a teatrului Act, pana unde iti dadeai sufletul oricum, astfel incat nu s-a mai gandit nimeni la inregistrat, din pacate.