Da!

vineri, septembrie 28, 2012

Investim in tehnologie

Pentru ca nu sunt departe vremurile cu ploaie rece, am anticipat nevoia de sendvisuri calde cand vii infrigurat de la shoot de prin coclauri - asa ca am achizitionat turtitorul de sandwich-uri de 15 GHz, 8 mega de RAM, dar ne-am zgarcit si am luat versiunea fara Google Maps.
Iar ca sa turnam in agentie sos dulce muzical - tot pentru compensarea proximei lipse a radiatiilor solare - l-am convins pe Mihai sa doneze pentru acest cuib de copii sarmani vechiul lui zeppelin Bowers & Wilkins; insa i-am promis ca n-o sa punem niciodata dubstep si va trebui sa ne tinem de promisiune.

joi, septembrie 27, 2012

"Biciclit pe timp de luna"

Nu, nu suntem inca invadati de hoarde de mineri rapizi - e doar poza noastra preferata de la Red Bull MoonTime Bike; facuta de fostul nostru "director artistic" - dl. Iguana Vasile. Mai jos, trofeele competitiei:

miercuri, septembrie 26, 2012

Comoara nepotului

In weekend, sub noi, sarcofagele expozitiei Vitra / Eames. Ne-am uitat la ele cum se uita copiii cand gasesc pe 19 decembrie cadourile de Craciun ambalate si ascunse de catre parinti. Intre timp, lazile au fost deschise, exponatele sterse cu grija, bauturile puse in frigidere: azi, cocktailul de dezghetare a expozitiei; maine 2 ore cu nepotul lui Charles & Ray Eames (probabil si el sosit intr-una din lazi) care va vorbi - aproape la propriu - despre mobilierul bunicilor.

sâmbătă, septembrie 22, 2012

Searching...

Corina da un search pentru un "project manager". Si, chiar asa, poate sa fie "un", nu-i neaparat sa fie "o". Insa neaparat, omul pe care il cauta Corina trebuie sa fi lucrat o vreme intr-o agentie. Adica nu vrea juniori si in niciun caz "tinere domnite" care cocheteaza cu ideea de a lucra intr-un mediu cool, fun, relaxed. Iar pe cei/cele care pretind ca au experienta suficienta, ii va "chinui" cu doua, poate trei interviuri inainte sa se pronunte. Trimiteti CV-ul la corina@headvertising.ro. Si bafta. In caz ca nu va raspunde repede-repede, fie e pe skype cu un client din provincie, fie e la un debrief de pitch, fie e la ING sa vorbeasca de campania din toamna, fie sta langa Cami sa modifice un banner, fie e cu Gologan in sala ca sa ii povesteasaca ce a vorbit pe skype. Sau din cu totul si cu totul alt motiv/client/job/telefon.

vineri, septembrie 14, 2012

La zece seara se dau medaliile.

Daca au inceput sa apara stickerele prin agentie, inseamna ca MoontimeBike-ul se intampla curand de tot. Mai precis sambata. Diana imi sopteste ca startul s-a devansat, e la opt fara douazeci - seara, evident; de aia se si cheama MoontimeBike (prognoza meteo e so-so dar am vorbit cu luna si se rezolva) Amanunte, pe redbull.ro/mtb

miercuri, septembrie 12, 2012

Nu e nicaieri decoru / Ca-n Sarata Monteoru

Materiale facute pentru "activarea" Discovery de la Sarata Monteoru din weekendul trecut. Evident, facuta pentru patruoripatristi & off roaderi inveterati.
S-a confirmat, cel doi nebuni din titlul emisiunii sunt destul de nebuni cat sa se dea in stamba pentru un "photo-op" in fata unui mesh care le promoveaza emisiunea.

miercuri, septembrie 05, 2012

Saptamana rechineasca

Am dat din nou o mana de ajutor la Shark Week-ul de anul acesta. Cum ar fi la vorbele app-ului, de pilda. Sau la materialele pentru activarea de la AdFel.
Iar daca erati curiosi cum a inceput toata tarasenia, am citit ieri pe AdAge “geneza”: Shark Week was conceived in a hotel suite. Cable was in its infancy and Discovery Channel, just 2 years old in 1987, was looking for a way to attract viewers. It was a decade after Steven Spielberg's "Jaws," and America was still fascinated by the mysterious animal: The network saw a bump in ratings every time shark-related programming aired. Steve Cheskin, an exec at Discovery at the time, blurted out "shark week" at what has been described as an afterwork brainstorming session. As he recalled, Discovery founder John Hendricks smiled and said, "That's it." Twenty five years later, "For Discovery, it's the Super Bowl,"
"Infografica" de mai sus nu e a noastra, ci "primita" dar am postat-o pentru ca orice propaganda pro-rechini e binevenita - nu numai ca nu ne mananca ei pe noi, ci noi pe ei, dar o si facem intr-un ritm care nu le da nicio sansa in caz ca nu se schimba nimic in perceptia noastra despre ei.