Da!

miercuri, februarie 22, 2012

“Agentia care a facut Profi” – sa fim noi oare aia?

Dl. Iulian de la Ad Players stie “pe surse” ca noi am facut spotul la celebrul ulei. “Comunitatea” s-a scuturat dezgustata la auzul dezvaluirii. Dar totusi – in caz ca e adevarat - care ar fi problema?

Ingrozitoare nu e respectiva reclama, ingrozitor e ca lumea nu isi da seama ca restul de reclame gri si insipide de pe post sunt – in esenta - mult mai proaste decat Profi. Dupa cum opina recent un nene misto cu cartea de munca la Wieden+Kennedy, “we’re in the attention-getting industry”.

E, Profi ne-a atras atentia? Ne-a cam atras-o. Restul de reclame ne-o atrag? Pai, si atunci care e reclama buna si care e aia proasta?

“Da, dar brandul…!!!” - vor urla imediat pudibonzii din marcom. Care brand? Era vorba de o mega-oferta pentru cel mai ieftin ulei de la un discounter – care brand?

19 comentarii:

Anonim spunea...

daca imi vii cu "ti-a atras atentia" e clar ca esti lame. pai asta e scopul unei reclame, sa-ti atraga atentia? pai asa, o pune pe ma-ta belita acolo si-ti atrage atentia. e cool, nu?

invietorul de morti spunea...

da, asta e scopul unei reclame, sa-ti atraga atentia. daca nu ti-o atrage, tot ce vine dupa aia e complet inutil. hmmm... mamica mea belita... stii ceva, tocmai mi-ai dat o idee!

Anonim spunea...

Daca voi ati facut reclama aia, nu aveti toata echipa in total IQ mai mare decat numarul de la sutienul vaduvei! Daca ma cac intro punga, ti-o pun pe pres si-i dau foc, ti-am atras atentia? Daca pe punga scrie: Cumpara extinctorul Gogu, o sa ti se para o reclama care-si atinge scopul?

Anonim spunea...

se pare ca agentia advertising redefineste sensul conceptului de scop
bravo bayeti!

Anonim spunea...

e o reclama misto. ce nu inteleg este - daca si voi ziceti ca e misto - de ce nu v-o asumati?

invietorul de morti spunea...

pot sa ti-o iau si pe asta cu cacatul in punga pe pres? nu-i rea deloc!

oricum o prefer aleia cu mama care se uita fericita la copilul ei in sufragerie.
cum care? a, zici ca sunt 18 reclame pe post in momentul asta care corespund descrierii?

Cosmin spunea...

Eu cred ca anonimii care comenteaza sunt cyborgii viitorului, jumate creier de spammer, jumate lipsa.

Craciun spunea...

Eu cred că anonimii care comentează sunt anonimi până şi la ei în cap.

Andrei spunea...

WE ARE BORG.

Anonim spunea...

da, clar atrage atentia :) la ideea surprinzator de tampita. chiar credeti ca a tinut cineva minte la ce produs se referea? in afara de faptul ca era pt Profi si ca era proasta???

Anonim spunea...

da, clar atrage atentia :) la ideea surprinzator de tampita. chiar credeti ca a tinut cineva minte la ce produs se referea? in afara de faptul ca era pt Profi si ca era proasta???

Anonim spunea...

ati ajuns de plinsul lumii,
nu sinteti deloc scholes si giggs, sinteti niste baeti care ati ajuns, din fomika, sa va bateti cu pumnu in piept ca ati atras atentia. acum citiva ani tot asta va era deviza? atrasul de atentie? cu ce? cu o reclama insipida, care nu ma va face sa cumpar uleiul respectiv>?
totusi, esteti trist in lume

Cosmin spunea...

Anonim, gandurile tale nu-ti apartin. Cat despre fotbal, suntem mai degraba Gary Neville.

Anonim spunea...

cosmin, da, mai bine, drumul la berlin, nu omai arde aiurea. gindurile imi apartin pe sistem anonymous - 'we are many", adica pe sistem hive thinking. mai pune mana si citeste si tu o carte, un internet, ceva

Trololol spunea...

@Anonim

Esti simpatic si te iubesc, si drept dovada te hranesc.

Anonim spunea...

Si cika: Uzzy, te iubesc, te iubesc, ce vrei sa-ti fac?
Iubeste-ma de aici in jos incepe de la cap

serban alexandrescu spunea...

hai terminati-va, nu va mai certati. anonime, asta cu giggs si scholes m-a durut si nu prea - ca nu-mi placeau nici unul nici altul; dar thierry henry as cam vrea sa fiu, asa ca pentru asta am sa-ti dau cu dedicatie urmatoarea informatie din sursa sigura pe care sa i-o duci lu' nen-tu iulian toma, pornitorul zvonului - "nu am facut noi profi".

e un mesaj usor de priceput, din 5 cuvinte, 17 litere. nu e greu, nu-l scapa pe jos pana la AdPlayers. pupici, sper sa iti reintru in gratii scriind ceva inaltator pentru un igienizator de toaleta. pentru ca vreau sa fiu din nou van bastenul tau, vreau sa fiu din nou bergkampul vostru.

Si totusi spunea...

Cum ar zice Vexxatu - dac-ai vedea un copil fara maini, fara picioare, cu capu spart, ce-ai face oare? L-ai lua, l-ai lua?

Sau cum ar zice Uzzi, care se scrie cu i, nu cu igrec, te rog frumos: "ziaristooo, n-o mai suge fa aiurea" [asta apropo si de ziaristii care dau cioace pe surse]

Imi cer scuze celor care nu sunt anonimi pentru limbajul deloc distins. Si las si link, ca stiu ca revii aici. Sa cresti mare si sa inveti repu' corect.

http://www.youtube.com/watch?v=c2Mg8fKAC9k

http://www.youtube.com/watch?v=WmjXLzQZ1Ds

Alecsandra spunea...

Sfârşitul misterului:
http://www.godmother.ro/portofoliu/deschidere-magazine-noi/