Da!

marți, august 09, 2011

Daca stiam ca o sa trebuiasca sa ne sculam vineri la 5 dimineata…

World Wide Fund (ii stiti, aia cu logo-ul in forma de panda stilizat) au organizat o licitatie de strategie de comunicare pentru cel mai misto proiect de-al lor de anul acesta, cel cu salvarea padurilor virgine din Romania. Exact - nici noi nu stiam inainte de pitch ca exista paduri virgine in Romania, aveam senzatia ca toate padurile de genul asta sunt prin Minas Gerais sau in Kalimantan sau sus, in amonte, pe Niger.


Dar tocmai am fost anuntati ca am luat licitatia, ceea ce inseamna ca vineri trebuie musai sa ne intalnim cu o astfel de padure virgina si plecarea e cel mai tarziu la 07.00. Mai sus, schite din prezentarea de saptamana trecuta; ceea ce inseamna, la cum stim ca merge treaba, ca probabil nu veti vedea niciodata, nicaieri, nici copy-ul, nici headline-ul, nici fotografia, ceea ce e foarte bine. Pentru ca nu poti sa scrii convingator despre nimic din ce nu ai vazut tu cu ochii tai si de abia vineri vom vedea.

7 comentarii:

dide spunea...

felicitari!

bogdan spunea...

felicitari! dar cam varza layoutul. poate iese mai bine a doua oara.

managementul crizat spunea...

@bogdan

mai exact, la ce te referi? (tehnic vorbind)

bogdan spunea...

ma refer la textul ala mult de langa panda care nu e nici pe drum, nici pe langa drum.

Ioana spunea...

care-i treaba cu carnatii din varful paginii?!?

Anonim spunea...

Felicitari! Panda Rulez!!!

macelarul si pozarul spunea...

carnatii sunt dintr-o documentare pentru o licitatie la niste mezeluri.
dar marea lor calitate e alta - pot fi taiati pe "super-landscape" adica formatul ingrat din prefabricata lui blogspot pe care ne-am ales-o drept template de blog. asa ca orice poza care poate fi taiata pe lat-ingust are sanse sa urce drept header la noi pe blog. dupa cum vezi, explicatia e foarte prozaica.