Da!

joi, iunie 23, 2011

Ceva marunt, cum numai Sergiu si Toma puteau sa faca.

"O aparitie editoriala insolita", cum s-ar exprima cronicarii de la glossy-urile pentru femei. O carticica in care sunt printate o mica parte din cartoon-urile de pe site-ul cevamarunt.ro.

Cum ar zice redactorii de glossy-urile pentru barbati, "umorul este savuros, de actualitate, nu simti cum trece timpul citind aceasta carte".

Sergiu, unul dintre ownerii site-ului, stand-up comedian la Aristocratii si printre primii care au spart gheata la cenaclurile pentru personalul din Head, "Bine ca esti tu destept", a trecut sa lase inspre recenzie, un exemplar. Si, pentru ca Soimulescu se cazneste de ani buni sa-si alcatuiasca o biblioteca, pe al doilea l-a vandut contra unui pret deloc amuzant: 38 de lei.


Daca vreti si voi "exemplarul vostru de colectie", treceti pe la Muzeul Benzii Desenate, sa-l luati cu autograf de la unul dintre autori. Ca daca la pret nu lasa, de semnat, semneaza toti cu placere. Si, daca aveti un pic de sansa, poate va dau si suplimentul "MIC", un BD de-al lui Toma, executat pentru "Cursa de 24 de Ore" a BD-istului Scott McCloud. Or something.

Un comentariu:

un colectionar spunea...

trebuia sa zici ca astea sunt tiparite intr-o serie limitata, 300 exemplare. adica sunt "collectible item". de unde si mandria de a decarta 38 de leutzi noi, romanesti.