Da!

vineri, februarie 25, 2011

How loooow can you go?


Era sa scriem ca desfidem orice art care s-ar lauda ca poate face un layout mai sarman decat asta, dar gandindu-ne un pic ne-am dat seama ca se poate. Sa-i spunem deci acestui indraznet stil de layout “noul val romanesc in publicitate” – pentru ca, avand in vedere bugetele de care auzim ca se ofera prin oras in iarno-primavara 2011, orice proiect pe care stai mai mult de 30 minute in art se cheama ca – moneywise - e o pierdere neta pentru agentie.

10 comentarii:

king of bling spunea...

da, ai dreptate, pot sa fac unul mai urat decat asta. nu-i usor, dar pot.

Capa spunea...

just for the records - nu l-am facut noi :-).
Clientul ne surpinde prin oras (destul de des din pacate) cu lucruri "de care are nevoie peste noapte, sa nu il coste si sa nu il mai innebuneasca parerile agentiei" si le face cu un fantomatic studio de dtp, nunti, botezuri si bar mitzvah.

jur pe rosu (nu ala din layout),
Razvan Capanescu
creative director Publicis (agentia care are in portofoliu clientul Carrefour)

beaft spunea...

@king of bling lol

Cercetash spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Paul spunea...

agentia care se leapada de client. tare! oare carrefour intelege ceva din asta?

tragic sans spunea...

in atentia agentiei de bar mitzvah & king of bling:

nu trebuie sa te chinui prea tare sa iti iasa mai urat. trebuie doar sa folosesti mai mult Brushscript. Si evident, nemuritorul Comic Sans. Si, daca e iarna (si e iarna) fontul ala care iti pune zapada pe partea de sus a literelor. E atat de usor sa faci totul urat!

serban alexandrescu spunea...

@ capa

postul nu era atat despre calitate, cat despre bani. care da, cand sunt putini, influenteaza calitatea. si cand sunt foarte putini, o influenteaza foarte tare. banuiesc ca alde "carfur" nu va ingroapa in bani, nu?

Unknown spunea...

Este un mesaj subliminal aici. Carerefour doreste lichidarea Mega(Image) dar nu stie cum sa o spuna.

michelangelo de damaroaia spunea...

capa, tu crezi ca noi pictam zilnic capele sixtine? ce sari asa? (sau sa inteleg ca voi chiar pictati zilnic capele sixtine si asta v-ar fi stricat reputatia)

Capa spunea...

@ Serban - dpdv financiar bineinteles c anu e vreo pricopseala, dar am face si gratis mai multe OOH-uri decat sa isi mai faca singuri chestii din astea prin oras (si face multe);

@ michelangelo (vecin de damaroaia :) - iertare fra, sar pentru ca dupa ce ca ma sufoca clientul cu chestii de genul asta (care oricum sunt doar glazura ce'a sarit in ochi) alti oameni care au interes sa ciupeasca ceva business se folosesc de asa ceva sa treaca la gazeta... si pana ajung dezmintirile, mi-e mi-au otravit cafeaua... altfel, ducem fiecare crucea-i, stiu.