Da!

marți, ianuarie 25, 2011

O televiziune si pentru sotiile audientei Discovery

Cu o grila de programe care presupunem ca o sa atraga si partenerii, cand nu e nimic pe Science sau pe Travel & Living. Si nu neaparat aia mai metrosexuali sau mai planneri de fel, care pretind ca "sapa" dupa insight-uri cand stau cu botul noaptea pe OTV. Tocmai pentru ca e un post cu content, si nu vreunul de "Andree si Mihaele".


Un comentariu:

merg sa inot la radisson spunea...

sa stiti ca barbatii sint mai norocosi cu digi sport decit cu discovery, dar, daca foloseati digi, probail credea lumea ca tlcu vostru o sa fie hallmark doi. asa ca ati zis discovery - postul ala pe care bine sa mai dai cu zapul din cind in cind - ca si tlcu vostru sa se traga in poza cu ochelari. numai sa nu fie ca aici: http://www.istockphoto.com/file_closeup.php?id=9826734

ps: pe final, citeva considerente despre stil, de la ilie dumitrescu:

"- Faci pîine în casă? E foarte bine.
- Nu eu, femeia.

- Am înţeles, e bine că vă faceţi pîinea voi, evitaţi produsele pline de chimicale.
- Omule, pîinea nu o facem noi, ci bucătăreasa. Am zis femeia în sensul de bucătăreasă, nu de prietena mea. Că eu aşa consider că femeia e femeie, mă refer la cea cu care trăieşti, şi bucătăreasa e bucătăreasă. Că doar nu faci dragoste cu iubita căreia îi miroase părul a prăjeală. Aţi priceput la ce mă refeream, da?"