Da!

miercuri, aprilie 14, 2010

Cap cauta "flasher".



Avand in vedere succesul repurtat de agentia-verisoara (ca sora nu-i putem spune) in achizitionarea unui art ca urmare a "anuntului mutual", incercam sa ii ajutam si acum. De data asta, dansii cauta un "om de Flash", care sa stie ActionScript 2 si ActionScript 3 si caruia sa nu-i fie strain conceptul OOP.

Ar fi bine sa nu-l sperie nici framework-uri 3D si Physics Engines pentru Flash. Iar daca stie chestii ca "parsare XML, trimitere/primire informatii in/din exterior, Web Services, Remoting, dezvoltare de interfete rich media si banners", cu atat mai bine. Dl. Popescu ar mai dori - cireasa pe tort - ca acest Flash Gordon sa aiba si "bunavointa plus vreo 2 ani de experienta". Daca stiti deci vreun binevoitor interesat, siliti-l sa-i scrie lui francisc@cap.ro

8 comentarii:

Anonim spunea...

Nasol ca nici voi si nici CAP nu ati anuntat rezultatele campaniei de recrutare....se poate face ceva in aceasta privinta?

gologan spunea...

pai ai putea sa-mi spui cum te cheama, ca sa-ti spun daca ai fost pe shortlist ori ba.

noi o sa anuntam "castigatorul" saptamana viitoare. acum se joaca finala, ca sa zic asa.

nu mi se pare deloc nasoala procedura asta. am spus de "mecanism" intr-un post precedent. iar daca ai lucrat sau lucrezi intr-o agentie cat de cat decenta, probabil ca te-ai prins ca oamenii care fac recrutarea nu sunt nici haseri, nici office manageri. adica o oarece intarziere cred ca e de inteles, nu de blamat.

pila spunea...

cap va multumeste pentru ajutor

serban alexandrescu spunea...

evident, in conditiile in care dl. Pila ne va zice oficial & definitiv cine e artul luat de ei, vom anunta asta si la noi pe blog, intr-un comment la postul respectiv.

poate pana atunci o sa il alegem si noi pe al nostru - care insa e inca "pending".

Dragos Stefan spunea...

Un perfectionism tipic romanesc si o pedanterie tipic balcanica, plus 5 minute libere timp de asteptat dupa computador ma fac sa intreb: cum poate fi cineva familiar cu AS2 sau AS3 si in acelasi timp sa-i fie straine conceptele OOP?
Acestea fiind spuse, mie cumva imi suna ca e vorba de mai mult de un singur om (mai ales din cauza "dezvoltare de interfete rich media").

pila spunea...

radu pop/noper se numeste noul nostru coleg, art director.

Anonim spunea...

Draga Dragos, poti sti si AS2 si AS3 fara sa fii un bun programator OOP.

Merlin666 spunea...

felicitari noper!

procedura a fost foarte ok, iar transparenta si deschiderea de care ati dat dovada m-au facut sa cred ca ati fi terminat recrutarea mai devreme ( sau macar in acelasi timp cu CAP). Dacala final ati anunta si criteriile de "jurizare", sunt sigur ca multi v-ar fi recunoscatori