Da!

marți, martie 30, 2010

Nu credeam ca o sa se ajunga pana aici.

Ne suna un amic: “Ati castigat la RoBlogFest!” Nestiind nimic, am verificat si am vazut ca nu e chiar asa ; suntem doar locul 2 in categoria “blog de companie”. Cum noi nu ne-am agitat deloc si nu am inscris nimic, nicaieri, ne-am cam minunat de intamplatoarea intamplare; si ne-am pus problema ce misto ar fi daca s-ar putea castiga asa si la Effie – ca tocmai am vazut ca anul asta ar trebui sa ne chinuim sa facem si un mic film pentru fiecare entry, sa nu li se impaienjeneasca ochii juratilor de atata citit.



Insa in alta ordine de idei, nu putem spune ca surpriza absoluta de la RBF nu ne-a magulit oarecum, deci inca o data le multumim celor ce ne-au bagat in seama si (nu stim exact cum) ne-au inscris, celor care ne-au votat si – evident - celor care ne citesc. Pe de alta parte, am intrat pe “castigator” – Avon Spaceblog – si ne-am facut un numar deloc mic de cruci; intrati si voi si vedeti de ce.

6 comentarii:

Delice spunea...

Clientul e fericit,agentia a luat banii, sanatateeeee! Mda, mai sunt unii carora le pasa, care se gandesc si fac un efort sa inteleaga ce naiba isi doreste targetu' si la ce reactioneaza....E "foame de bani", nu prea tine treaba cu thinkingu'...

Delice spunea...

E foame de bani, ce mai conteaza niste "thinking" acolo?!? Am luat banii clientului, am prestat una bucata proiect si sanatateeee!

marmite spunea...

delice, la ce te tot referi?

Delice spunea...

De-asta imi place mie wordpress si nu blogger; my bad, s-au postat 2 commenturi cu aceeasi idee.
@marmite: ai citit posturile de pe blogul Avon? Mie mi s-au parut din "Femeia", colectia din 1994.

marmite spunea...

pai crezi ca sunt facute de vreo agentie? sau de vreo entuziasta, in-house?
si, in orice varianta, crezi ca dupa ce au fost premiati cineva va mai simti ca e vreo problema sau ca parca-s din Femeia 1994?

Delice spunea...

Adevar ai grait...