Da!

vineri, februarie 12, 2010

“Ar trebui sa scriem si noi…” – part II

Antescriitorul a uitat sa zica ca s-au rulat clatite. Si ca Matache a dansat. Altfel, sfintele moaste au fost prizate moderat de poporeni (noroc ca s-a baut) pentru simplul motiv ca ii mana doar curiozitatea, nu si amintirele nepieritoare.



Din “activii” din agentie, doar “Mariana de la conta” mai stia cum e sa ai o chiuveta langa birou. In rest, numai Kati a mai prins primul sediu (si Mihaela, dar ea e in maternitate de concediu, desi a trecut si ea pe la petrecere) Ovidiu a avut doar interviul de angajare in sediul vechi, deci practic nici el nu a bagat in “Caragiale” (sediul era in “Intrarea Caragiale”)



Noroc ca a venit Ciprian Tudor, care mai stia cum era in “submarin” (locuinta servitoarelor, un coridor lung & ingust) iarna, cand poshtea cu Serban unicul calorifer cu ulei, pe care trebuia sa-l iei intre picioare ca sa te incalzesti cat de cat.



Dupa cum nu a uitat nici baba goala-pusca din blocul vecin care se racorea vara cu geamurile deschise si perdelele trase. Sau hotii de masini care isi parcau prada in fata agentiei. Ce vremuri. Ce clienti.

Niciun comentariu: