Da!

vineri, ianuarie 15, 2010

Lasam legaturile si comentariile rautacioase sa se formeze singure, in capul vostru.

Noi va aratam doar fotografia lunii iulie din calendarul Actorii si fotograful (un fel de "ilustratorii si art directorii", varianta cu monstri sacri):




Si o melodie populara despre ce ii place acestei doamne si de ce:



(merci Mary pentru link)

9 comentarii:

dida spunea...

railor!

Anonim spunea...

Urat din partea dumneavoastra. Postati o poza a unei actrite mari, recunoscuta atat pe plan national cat si international.

Cara

Anonim spunea...

=))

Anonim spunea...

=))

Anonim spunea...

sa fim seriosi, maia e super exagerata.. e adevarat ca un actor de teatru trebuie sa fie patetic, insa la dumneaei acest patetism este fals, pentru ca nu vine natural. este exagerata in fiecare reactie crezand ca asta o face un actor reusit. cred ca numai noi romanii, am fi putut aprecia asta:)

Anonim spunea...

Este recunoscuta si pe plan international.

Anonim spunea...

Profesoara mea de religie venea neepilata la liceu (arata ca o maimuta). Dansa sustinea ca asa a lasat-o Dumnezeu si ca nu are de ce sa ii fie rusine.
Sunt barbati care au spatele plin de par, iar altii au smocuri din loc in loc. Groaznic!Durerea, comoditatea, ii faca sa nu faca nimic pentru a schimba acest fapt.
Are cineva curaj din agentie sa isi fotografieze spatele? Cine stie ce maimuta se ascunde in spatele acelor chipuri dragute de la headvertising!

Amalia

Anonim spunea...

n-ai vazut ca la ei se poarta mai rarut, mai cheliut

Anonim spunea...

voi bah baieti faceti reclame sa vindeti pateuri si detergenti si va credeti artisti, pe cand Maia Morgenstern e ditamai artista. Sper ca va dat in judecata ca i ati publicat poza pe blogul vostru jalnic. si mai sper sa va puna criza pe butuci. Pseudo artistilor