Da!

luni, august 18, 2008

AUR SI LA OLIMPIADA DE CREATIE DE LA K&P

O data pe an, Kastner & Partners, agentia-pastor a contului RED BULL worldwide, aduna marfa creativa pentru RED BULL BOOK, o cartulie cu idei din toata lumea, stranse de la copywriteri, artzi si oricine nu are treaba in momentul in care intra brief-ul in agentie.
In mare, la final se aduna cateva sute de flugtag-uri, gravity challenge-uri si alte event-uri, stunt-uri si smecherii, care sunt witty, fun, dar in acelasi timp self-ironic si twisted, adicatelea pe brief. Next, Kastner taie din ele pana raman cateva zeci de propuneri, asa-zis apte pentru audienta la Mateschitz, CEO, owner si parinte al marcii. Next, Mateschitz stramba din nas pana raman 5, care urmeaza sa se faca urgentissimo, si inca vreo cinci care sa fie facute ceva mai incolo.
Anul asta, titanul bauturilor energizante a zis da la o propunere de la Vlad si la una de la Gologan, de unde si “tunurile” din headline. Good. Ambele sunt pe lista care arde, revenim cu detalii in curand, din Israel, Dubai, Beirut, Noua Zeelanda si alte tari care o sa ne implementeze proiectele.

Niciun comentariu: