Da!

joi, septembrie 29, 2011

Pe blog cu o conditie.

Dupa o negociere aprinsa dintre Voivodul Blogului si Mircea Staiculescu, a ramas ca singura cale prin care poate sa apara pe blog de ziua lui e pe baza unui festin de conferinta de presa, cu doua feluri de peste si cel putin sase platoase cu antreuri.




A verificat directorul financiar himself, si e ok. Chiar daca, aparent, nu i-a picat bine rezultatul.


Deci, la multi ani.

miercuri, septembrie 28, 2011

In vizita de lucru la Doamna Viorica

O comisie compusa din creatie si project management a stat la o discutie cu, probabil, singurul artist "valabil" de figurine de tort din Bucuresti, ca sa vada daca "iese deal-ul" pentru un proiect cu termen ceva mai lung de gestatie (ho, ho, de cand n-am mai spus asta). Si care s-ar solda cu ceva ce n-am mai facut nici noi, nici Doamna Viorica. Aruncati un ochi pe blog-ul Doamnei: http://www.viorica-torturi.ro/2011/05/tort-bambi-cu-mama-lui-si-bocanila.html
Si incercati sa nu faceti comenzi in perioada imediat urmatoare, pentru ca ar trebui sa lase proiectul nostru, si sa va faca voua ursuleti, ginerici si trandafiri in 8, 10 petale. Multam.




miercuri, septembrie 07, 2011

De la Pojoranu citire




1. Putere GIF-ului animat! Un rus si-a facut un freak-alfabet pe care l-a numit Liquid Type, altcineva a capturat niste momente trademark din filmele lui Kubrick, iar un anume Ignacio din Texas si-a adus aminte ca suntem praf de stele.

2. Working hard or hardly working? Un student de la Yale a bagat Facebook-ul intr-o interfata care parodiaza Excel-ul, ca sa-i pacaleasca pe cei ce se hlizesc in monitorul tau. A numit-o hardlywork.in - fix pentru cei din segmentul "Mircea, fa-te ca lucrezi".

3. Wolfquest e un joculet facut pentru o gradina zoologica din Michigan cu scopul de a educa pustii despre cum e viata intr-o haita de lupi. Se joaca direct in browser si suporta pana la cinci jucatori in modul multiplayer, asa ca inhaitati-va si vedeti cum puteti cuceri noi teritorii din postura de lupi.

4. Daca uiti des sau ai nevoie de extra-context pentru notitele tale, ia-ti un SmartPen, adica un stilou care e si reportofon. Si deruleaza lin.

5. Sustinem produsele romanesti. IBM prezenta un telefon cu touchscreen in '92, iPhone-ul s-a lansat in 2007, iar Evolio Neura e prima tableta made in Romania anului 2011. Ah, si daca vrei sa o faci romaneste, atunci fa-o cu prezervativele Romed. In Bucuresti se gaseau la magazinul lui Adel (pe la Eroilor, intre '94 si '99).

Destul.

luni, septembrie 05, 2011

Inghetata de Red Bull.


Reteta: pui o doza in congelator. Uiti de ea. Tai doza. O servesti la pahar.

vineri, septembrie 02, 2011

Iar ne-am ciocnit de o micro-opera de-a noastra.


De pe laptop-ul cuiva, intr-o prezentare; un sticker pe care-l facusem pe vremea lui Discovery Heroes.

joi, septembrie 01, 2011

Mamutii analogi ataca din nou.



Adica tocmai ce l-am braconat pe Cosmin Pojoranu de la Kubis Interactive. Iata-l, captiv la etajul unu din Uranus 150; o sa se obisnuiasca pana la urma. Deocamdata e racit, probabil de la aerul nostru conditionat dat pe “turbat”.

Cotatiile la aluminiu.





A crescut pretul la aur dar nici aluminiul nu-i de ici de colo zilele astea. De unde si grija cu care am pastrat in agentie dozele de Red Bull baute in ultimele luni. Pentru ca ne-am gandit ca ar fi misto sa donam dozele unor ambitiosi concurenti pentru “Red Bull Art Of Can”. Vom reveni cu “opirili” rezultate din badoagele baute in-house.