Da!

joi, aprilie 28, 2011

Un frumos gest caritabil

Sa nu fim totusi ipocriti, fesurile le-am luat pentru culorile cretine si "oferta de nerefuzat": erau la 9 lei bucata. Dar, mai apoi, cand ne-am prins ca le-am luat de la Daiso (un MIC.RO japonez cu sediu in Liberty Mall), ne-a picat fisa cu zgomot. "Ba, banii astia nu cumva se duc la japonezi? Si-atunci?". Si-atunci, da, 5X9 lei e cam cat costa berea Tiger pe care o s-o bea un muncitor la drumuri si poduri, dupa 18 ore de munca fara pauze si caterinca. Oh, well, bine si-asa. S-o bea pentru individul in caciula portocaliu-neon, de la coltul mesei, ca asta a gasit ciupilicile primul.

vineri, aprilie 22, 2011

14 trotinete.

In loc de oua de ciocolata sau "panetoni" din burete italienesc, ING-ul a avut marea inspiratie sa ne faca cadou de Paste un mare numar de trotinete. De atunci si pana azi, trebuie sa te uiti stanga-dreapta cu mare atentie cand vrei sa iesi de la birou si sa te duci spre espressor, de pilda. Nimeni nu a fost crutat de isterie, nici macar respectabila Cristina de la contabilitate (doamna in "tziclam" din fotografii).




miercuri, aprilie 20, 2011

Si, dupa Irina, s-a aciuat in batatura si…

…Alexandra. Tot la project management; pentru inceput ursitoarele au decis ca va fi mai degraba "fochista" Dianei. Vazand ce tocmai i s-a intamplat pe blog Irinei, d-ra Albu a fost categoric mai rapida in a furniza gazetei virtuale de perete mai multe detalii despre dansa. Astfel, se pare ca “on the side”, inca mai tine traininguri de project management (?) si de – gulp – “bazele fotografiei” (???)


Cand veniti cu spaga la Alexandra, veniti mai degraba cu jeleuri Haribo. Si ca sa si citam din dansa: “chiar daca sunt fata nu imi e teama sa 'get tehnical' si sa dezbat diferentele intre sistemele de operare ale telefoanelor sau ce s-a mai intamplat la ultimul key note Apple”- sweet baby Jesus, pe cine ne-am bagat in casa?

vineri, aprilie 15, 2011

Ne-a lovit nunta regala.


Mariajul e din Anglia dar web-bannerele sunt din Romania; insa sunt scrise in sarba. Sau slovena. Sau bulgara. Din cauza lui TLC ni se intampla toate astea.

miercuri, aprilie 13, 2011

The second batch.

“Dintre sute de catarge”, ale lor parca au fost ceva mai rezistente la tavaleala testelor noastre preliminare. Deci ei sunt cei 4 noi interni ai nostri. Au ajuns intr-a doua saptamana de exploatare, au incasat déjà intre ochi 3 briefuri pe bune si se numesc, in ordine, Sandra Bold, Horia Hotaran (da, el a mai fost si la ADC, dar ce-are a face), Cristina Caloian si Andra Gheorghiu. Or trai si or vedea.






Intai am vrut sa punem vanity photos cu ei pe blog, ‘sa dea bine agentia’ – dupa care ne-am decis sa ii aratam mai aproape de adevar – adica un picut stresati. Si preocupati, asa cum ne-am dori sa isi doreasca sa fie. Dar suntem convinsi ca au sa mai relaxeze si dupa o luna o sa suim si pozele cu zambete largi, de la o ureche la cealalta. Mai ales ca peste o luna probabil o sa si avem soare pentru poze ‘solare’.

Conceptul care nu voia sa moara.

“Sobolanul si ariciul” - adica un sobolan care s-a dat in cap cu Foltene si deci e confundat ‘dupa’ cu un arici - e o trebusoara pe care am scos-o in 2003 pentru un spot radio. Cum suna, puteti auzi aici. Si a tot fost folosit, in diverse incarnari, cu vreo 2 “pauze de altceva”, de atunci incoace.

De data asta insa a fost chiar specificat in brief ca e musai sa fie tot "cu shoborici” (sau “cu aribolan”) si campania promotionala de outdoor din 2011 (ilustrata tot de Livia Coloji, asa, mai “fetitzeste”)

Asta tocmai pentru ca radio-ul de acum 9 ani a fost scos din nou din storage, curatat de vaselina, modificat nitelus pentru promotie si incarcat din nou in radiouri pentru primavara asta; Foltene, acest Gica Petrescu al reclamelor radio romanesti.

marți, aprilie 12, 2011

Respect, Iura.






Si cand te gandesti ca multora dintre noi ne e frica sa prezentam in pitchuri. They don't build them like this anymore.

Si bonus, cadou de la dr.Matache, un link la “First Orbit”, daca aveti la un moment dat o ora si patruzeci de minute in care nu stiti exact ce sa faceti in viata dumneavoastra si o vaga curiozitate pentru ce s-a petrecut acum 50 ani.

luni, aprilie 11, 2011

Cu asta ne-am procopsit in urma anunturilor.



Tolanita din imagine e Irina Cirstea, noul nostru project manager pe ING Pensii & Asigurari. Venita ca US Cavalry in westernuri, exact la timp ca sa ii ia mini-Atlas-ului nostru (Diana C.) jumatate din greutatea de pe umerii ei mici - y compris contul Dots. Stim inca prea putine lucruri despre ea. De fapt, vreo doua doar: nu se da in laturi de la a purta ie la job (nu e cazul in poza asta, facuta ieri) si mesteca mult & marunt la masa.

vineri, aprilie 08, 2011

Cifre, funnel-uri, procente.


Cateva ore cu “fetele de la Nielsen” pot sadi niste dubii chiar si in cel mai increzator in sine om de la creatie. Am constatat din nou asta, pe pielea noastra. Tratamentul consta in a-ti repeta de 10-12 ori, rapid, cu voce tare, “Nici toate ale popii, nici toate ale doctorului, nici toate ale popii, nici toate ale …”.